pc szerviz

Magunkról

Munkatársaink közel tíz éve foglalkoznak informatikai problémák megoldásával.

Folyamatos képzésekkel, teszteléssel biztosítjuk az elért színvonalat, és bővítjük cégünk profilját, hogy megfeleljünk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink elvárásainak.
Mindig szem előtt tartjuk, hogy az igazi munka emberek között folyik, és ezt a munkát a kölcsönös tisztelet és megbecsülés határozza meg.
Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatokra, nyitott füllel és szemmel járunk, hogy az általunk kínált megoldások valódi megoldások legyenek.

Szakértelmünk

PC szervizközpontunkban szakértő és megbízható megoldásokat kínálunk minden számítógépes problémájára. Tanúsított szakemberekből álló csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a hardver- és szoftverproblémák diagnosztizálásában és javításában. Szakterületünk az asztali számítógépek, laptopok és multifunkciós PC-k gyors és hatékony szervizelése.
Szolgáltatásaink közé tartozik a vírusirtás, a szoftverek telepítése és frissítése, hardverjavítás és -frissítés, adatmentés, hálózatbeállítás és -hibaelhárítás, és még sok más. A legmodernebb diagnosztikai eszközöket és technikákat használjuk a számítógépével kapcsolatos problémák gyors azonosításához és kijavításához.
Megértjük, hogy számítógépe alapvető fontosságú az Ön munkája és magánélete szempontjából, ezért igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani, hogy számítógépe a lehető leggyorsabban működőképes legyen. Célunk, hogy felülmúljuk az Ön elvárásait, és problémamentes élményt nyújtsunk Önnek.
PC szerviz központunkban megfizethető és versenyképes árakat is kínálunk. Hiszünk az átlátható árképzésben, és minden javítás vagy szolgáltatás megkezdése előtt részletes költségelszámolást nyújtunk Önnek. Garanciát is vállalunk minden javításunkra, így biztosítva, hogy megbízhat a munkánkban.
Ha szakértő PC-szolgáltatást keres, ne keressen tovább, mint a mi szakemberekből álló csapatunk. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, ha időpontot szeretne kérni, vagy többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról.
lenovo_logo
hp logo
cisco